Doneren    

Kinderhuis Nepal

You are here:  Home > Nieuwsarchief > Nieuwsarchief 2007 > Penningmeester aangekomen  in Dharan per riksha
top

Penningmeester aangekomen  in Dharan per riksha

Hoi allemaal,
 
Op 3 okt van Paro naar Kathmandu gevlogen met prachtig uitzicht op de reuzen van de Himalaya.
In Kathmandu stond Karma Shresta ons op te wachten met tickets voor de vlucht naar Biratnagar. Opnieuw met zicht op de Himalaya.
In Biratnagar Sansar ontmoet die per riksja naar Biratnagar was gekomen (4 uur bergafwaarts) om ons op te wachten. Ivm een staking zijn alle wegen voor autoverkeer geblokkeerd. We zijn daarom een nacht in Biratnagar gebleven om de ontwikkelingen af te wachten. Vervoer per ambulance (!!!) bleek te riskant ivm mogelijke aanhouding en molestatie. Daarom per riksja naar Dharan. 7 uur met een stop onderweg in Duhabi. Maar we hebben het als stoere hollanders gefikst!!
Duhabi is een prachtig tehuis geworden. De kinderen zien er goed gevoed en verzorgd uit en de sfeer is uitermate vriendelijk. Goed werk geleverd!
Gisteren ontvangst en kennismaking met de Board van de Society for Helpless Children. Gisterenmorgen naar het Saraswatihuis. Kennismaking met de lokale Board en de kinderen / staf. Film en foto's van Michiel vertoond en vervolgens een dag met de kinderen op stap voor een picknick enz. Groot succes! Ook hier zien de kinderen er goed gevoed en verzorgd uit en zijn erg lief met elkaar.
We zijn erg onder de indruk hoe de kinderen onderling en de staff met de kinderen omgaan.
Vandaag gaan we naar de Dipendra School en de Gumpa Lama Scholing.
Dinsdag gaan we weer via Duhabi (wellicht picknick met de kinderen aldaar) terug naar Biratnagar. Per Riksja of auto, we zien wel. Hier in Dharan is de staking voorbij maar rondom Biratnagar is het nog steeds onrustig.
We hopen dan woensdag in Kathmandu aan te komen en wat in rust na te genieten. Misschien een ontmoeting met Marcel (broer van Puck).
PS: onze telefoon werkt hier niet.
 
Groeten, jan en marianne

« prev top next »
top
top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login