Open dag

Ca. 50 sponsors en andere belangstellenden hebben op zondag 4 oktober in de Amsterdamse Nassaukerk de open dag van onze stichting bijgewoond. Na het welkomstwoord van voorzitter Henk Hooghuis werden de Nepalese gasten Sudhir Tamrakar ? tevens bestuurslid van onze stichting ? diens vrouw Goma en Selina Limbu verwelkomd.


2e van rechts: Sudhir Tamrakar

Vervolgens werden de nieuwe kandidaat-bestuursleden voorgesteld: Annerie de Haan, Yvonne van Heerwaarden, Peet Voeten, Nadine Wiersma en Maarten Dirkes.

Een videofilm van ca. 25 minuten gaf een goed beeld van de huidige gang van zaken in onze vier projecten: Duhabi, Saraswati, de Dipendraschool en het Disabled Children Project.

Verder kwam aan de orde de NCDO-subsidie voor een nieuwe keuken en de ommuring bij het Saraswatihuis en de bouw van de 4e fase en de omheining van de Dipendra school.


Jan Tijmensen vertelt over de NCDO-projecten

Prof. dr. Krishna Prasad gaf een overzicht van de actuele economische politieke situatie in Nepal en de mogelijkheid voor kleinschalige projecten.


Dr. Krishna Prasdad

Na de pauze met momo?s uit de Nepalese keuken, was er een uitvoering van zang en dans door de 3 Nepalese dames.


Dans Goma

Daarna vertelde dr. Thomas Holt over zijn ervaringen in Nepal bij de organisatie van een Dental Camp. Binnenkort vertrekt hij weer naar Nepal om in samenwerking met onze Nepalese partners rondom Dharan een groot aantal kinderen te behandelen.


Dr. Thomas Holt vertelt over het Dental Camp
 
Al met al was dit een zeer geslaagde dag!