Doneren    

Kinderhuis Nepal

You are here:  Home > Hoe u kunt helpen > Donateur worden
top

Donateur worden

U kunt op verschillende manieren een donatie doen: door middel van een eenmalige gift, een periodieke gift of een notariële akte. De stichting is erkend door de belastingdienst als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), hetgeen betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn van de belasting.

Wij houden ons donateurs graag op de hoogte van de gang van zaken in de kinderhuizen in Nepal. Wij doen dit onder andere door het versturen van een nieuwsbrief. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken dit formulier in te vullen en op te sturen aan de stichting.

Eenmalige gift

Wanneer u een eenmalige gift wilt doen, kan dit door geld over te maken naar IBAN NL90 INGB 0000127313 t.n.v. stichting Shide Children Home Dharan, Amsterdam. Een alternatief is om online te doneren, bijvoorbeeld met een credit card. Dit kan op de site www.geef.nl.

Periodieke gift

Als u de stichting een warm toedraagt en blijvend wil ondersteunen, kan dit door middel van een periodieke gift. Met een vast bedrag van slechts € 25 per maand kunt u de basiskosten van een weeskind voor uw rekening nemen. Hier kunt u een formulier voor automatische incasso inzien en downloaden (Er komt binnenkort een verbeterde versie van dit formulier, zo heeft een donateur niet een maand maar 8 weken de gelegenheid om het gedoneerde bedrag terug te boeken). Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren, kunt u uiteraard ook zelf een periodieke overboeking naar de girorekening van de stichting (IBAN: NL90 INGB 0000127313 t.n.v. stichting Shide Children Home Dharan, Amsterdam) toevoegen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheid van automatische incasso, dan kunt u per email of telefonisch contact met ons opnemen. Email: info@kinderhuisnepal.nl, telefoon: 020 - 4282850.

Zie voor informatie over automatische incasso ook www.consuwijzer.nl.

Doneren via een notariële akte

In plaats van een gewone periodieke gift, kunt u ook een gift per notariële akte overwegen. Dit is fiscaal gezien een erg aantrekkelijke manier van doneren, omdat u het gehele bedrag van de belasting mag aftrekken: er geldt geen drempel zoals bij eenmalige schenkingen. Voorwaarde is wel dat u de stichting minstens vijf jaar financieel ondersteunt. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, kunt u het beste contact opnemen per e-mail (info@kinderhuisnepal.nl) of telefoon (020 - 4282850).

« prev top next »
top

Kinderhuis Nepal

Stg Shide Children Home Dharan
T: 020 - 4282850
E: info@kinderhuisnepal.nl
IBAN: NL90 INGB 0000127313

RSIN nummer 808102473

De stichting heeft een
anbi status (reg. nr. 11478).

 
top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login