Doneren    

Kinderhuis Nepal

You are here:  Home > Wie we zijn > Financiën > Beloningsbeleid
top

Beloningsbeleid

A. Bestuurders en vrijwilligers ontvangen geen beloning, ook geen reiskosten, en geen andere onkosten en vacatiegelden voor bv het bezoeken van vergaderingen.

B. De medewerkers in Nepal ontvangen van onze stichting een vergoeding via onze lokale ngo partner organisatie SHC (Society for Helpless Children, Dharan, Nepal) De SHC rapporteert hierover aan de Nepalese overheid (Social Welfare Council). NB: De vergoeding is alleen voor mensen die direct of indirect betrokken zijn bij de coördinatie, de begeleiding van de kinderen of kantoorwerkzaamheden verrichten. Het gaat hierbij bv om de officemanager, de onderwijzers, huiswerkbegeleiders, huis- en kookmoeder, schoonmaker etc. Bestuursleden van SHC ontvangen geen onkostenvergoeding. Wel ontvangen zij reiskosten om bv vergaderingen te bezoeken. Zij maken bij voorkeur gebruik van het openbaar vervoer (indien beschikbaar).

C. Nederlandse vrijwilligers in Nepal ontvangen geen (onkosten-) vergoeding. Zij betalen hun eigen reis-, verblijfs- en eventueel medische kosten. Onze stichting vraagt aan haar lokale partner SHC alleen praktische ondersteuning van de vrijwilliger zodat hij/zij zo goed mogelijk het vrijwilligerswerk kan uitvoeren zoals dat is afgesproken. Ook hiervoor wordt geen afzonderlijk onkostenbudget verstrekt.

« prev top next »
top

Kinderhuis Nepal

Stg Shide Children Home Dharan
T: 020 - 4282850
E: info@kinderhuisnepal.nl
IBAN: NL90 INGB 0000127313

RSIN nummer 808102473

De stichting heeft een
anbi status (reg. nr. 11478).

 
top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login